Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Maghiar Giulia Ioana Maria

2017 - 2017
București 2
Maghiar Giulia Ioana Maria

Giulia Ioana Maria - iubita noastră luptătoare 

7.01.2017-21.02.2017

A fost o surpriză minunată și neașteptată, am fost foarte fericiți când am aflat că va veni pe lume și am avut grijă de ea cât am putut de bine dar, din păcate, Dumnezeu a avut alte planuri pentru ea și din cauza problemelor medicale, s-a născut mult prea devreme, iar plămânii nu erau suficient de dezvoltați pentru a putea respira singură.Timp de o lună și jumătate a luptat mititica noastră, timp în care respirația artificială i-a afectat și alte organe și până la urmă a obosit. S-a stins în brațele noastre, nu pot descrie în cuvinte durerea și disperarea din suflet atunci când simți cum inimioara puiului tău încetează să mai bată și tot speri la o minune, imaginându-ți că lacrimile tale căzute pe obrăjorii ei micuți o vor readuce la viață, așa cum vedem în filme. 

Am ieșit din spital cu brațele goale și cu sufletul sfâșiat, mai ales când vedeam părinți fericiți plecând acasă cu copiii mult doriți. Au urmat 5 ani în care îmi doream ca toată această perioadă să fi fost un coșmar din care așteptăm să mă trezesc. Ne-am mai împăcat cu gândul că o să fim cu adevărat împreună doar în ceruri abia când a venit pe lume surioara ei, curcubeul nostru iubit, pe nume Nadia Petra, pe care sunt convinsă că ni l-a trimis ea de sus, să ne mai lumineze puțin viața, după furtuna prin care am trecut. 

Te iubim cu toții, îngerașul nostru adorat și ne este tare dor de tine, dar știm că ești mereu alături de noi, chiar dacă nu te vedem. 

Cu iubire și dor nesfârșit,

Mami, tati și Nadia

Plantat cu dor în amintire de către Maghiar Liliana.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.