Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Radu Florin Pop

1986 - 2022
Targu Mures
Radu Florin Pop

10 februarie 1986

Radu a fost un om plin de viață, mereu cu zâmbetul pe buze, cu multă dragoste și căldură în suflet, săritor la nevoile tuturor, atent cu fiecare persoană importantă din viața lui. Casa noastră a fost mereu plină de zâmbete, muzică și voie bună. A fost împlinit și realizat pe toate planurile. A reușit să își transforme pasiunea în meserie, muncea cu drag. A călătorit în multe locuri minunate. Am fost binecuvântați cu doi copii minunați, pe care i-a iubit enorm de mult.

Am trăit împreună cea mai frumoasă poveste de dragoste! O poveste care a durat 17 ani. (2004-2022). Sunt recunoscătoare destinului pentru că mi te-a oferit pe tine ca soț și prieten. Știi, când eram mică, ca toate fetele, visam la un prinț din basm care să aibă grijă de mine, care să mă răsfețe și să mă încânte. Visul meu s-a împlinit! Te-am avut pe ține. 

Mi-ai dat aripi, ai devenit protectorul meu, m-ai ajutat cu fiecare problemă, m-ai convins că totul va fi bine, m-ai făcut mai fericită în fiecare zi. Mulțumesc, dragul meu! Te iubesc, te voi iubi, chiar dacă soarta ne-a despărțit, povestea noastră va fi, acolo sus, scrisă-ntr-o stea.

Ai fost cel mai iubitor și grijuliu tată din lume! Mario 8 ani și Carolina 3 ani. 

Carolina: „Tati când eram eu bebelușă, mă arunca în aer și mami râdea! Tati se juca mult cu Mario și cu mine și mami era la bucătărie."

Mario, clasa I: „Tatăl meu este de statura medie. Are părul negru ca și cărbunii. Ochii îi sunt albaștrii ca marea. El este deștept, respectuos, jucăuș, muncitor, bucuros, răbdător și sever. El mă ajută la lucrurile mai grele pe care vreau să le fac. El mă păzește când mami e plecată. Pe tati îl iubesc cât stelele de pe cer." 

O să avem grijă de voi, dragii noștrii copilași, eu de aici, tati din cer, când eu nu sunt lângă voi. 

Voi lasă aici câteva din mesajele scrie de oameni dragi, pentru tine:

„Așa v-am cunoscut, zâmbăreți și colorați....așa să vă păstrați spiritul, chiar dacă din lumi diferite!"

„Drum lin către stele, Radu. Mulțumesc pentru timpul acordat, pt. ajutor, pt. zâmbete și inclusiv pentru lacrimi. Ai fost o dovadă că există bunătate în lume."

„A fost genul de om pe care, dacă îl cunoșteai, nu îl puteai uita...! Un caracter frumos… ca și sufletul său..!"

„Nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi! V-am ales o dată și încă o dată și v-aș alege de acum încolo și de fiecare dată! Radu mi-a fost amic, prieten, părinte spiritual, sprijin la greu și sufletul petrecerii! Ai o familie cum rar o întâlnești, iar eu eram fericită că fac parte din ea!" 

„M-ai lăsat fără cuvinte și cu o mare tristețe în suflet. Toți am sperat într-o minune. Ne-am rugat pentru tine, dar Dumnezeu te-a iubit mai mult. Vei rămâne mereu în amintirea noastră. Rămas bun, om fain. Doar tu puteai să mori dansând. Rămas bun, Radu!"

14 ianuarie 2022

Plantat cu dor în amintire de către Andreia.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-04-16 19:37:20

    Mereu cu zâmbetul pe buze, un familist convins, sufletul petrecerii și omul care în glumă făcea cele mai serioase treburi. A lăsat un gol imens în inima celor dragi, dar de acolo unde e îi veghează. Odihnă veșnică, Radu!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.