Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Roman Cezar Gabriel

1970 - 2017
Brașov
Roman Cezar Gabriel

Prea devreme a plecat dintre noi iar, toate planurile noastre au rămas nefinalizate…

Cezar a fost iubirea vieții mele, cel mai bun tată, cel mai iubitor tată și soț, cuvintele sunt prea puține pentru a descrie marea de emoții pe care ne-a dat-o.

Îi plăceau provocările, plimbările și își privea copilul ca și când doar el exista pe pământ!

Marea îi dădea liniște, bucurie și relaxare!

Avea un suflet bun cât pentru o lume întreagă.

Mulțumesc Cezar, că ai făcut parte din viața mea, mulțumesc Cezar, că astăzi sunt ce sunt pentru că tu ai fost în viața mea!

Plantat cu dor în amintire de către Angela Roman.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-12-06 19:59:47

    ...și cel mai bun și cel mai iubitor și cel mai grijuliu frate, și fiu,și cumnat. În urma lui, viața a rămas mai lipsită de culoare, mai lipsită de trăiri .

  • Adaugat in data: 2024-04-12 11:44:03

    Mulțumim "unchiule hâc" că ai făcut parte din viața noastră. Omul care te putea ajuta cu un raspuns la orice îl întrebai. Omul care îți arăta că există rezolvare în orice problemă. Omul care îți dădea o poftă de viață și de distracție. Rămâi un exemplu de soț, tată, prieten, cumnat, unchi. Unchiule hâc, ești în inima noastră pentru totdeauna, ne este foarte dor de tine.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.