Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Stefan Cojocaru

1949 - 2021
Parcul Lugoj
Stefan Cojocaru

Acest copac este plantat în amintirea tatălui meu, Ștefan Cojocaru. S-a născut pe 28.10.1949 și a crescut la Turceni, în județul Gorj. 

A iubit întotdeauna natura și a ocrotit animalele.

De profesie inginer energetician, a fost devotat meseriei și familiei. A fost un om bun, care a încercat toata viața să-i ajute pe cei aflați în nevoie.

A lăsat în jur multă tristețe atunci când a plecat dintre noi pe 16.10.2021, în spital, singur, după ce a contactat Coronavirus. Poate într-o altă țară, într-o altă lume, ar fi avut o șansă la viață, dar, din păcate, nu vom ști asta niciodată. În numai 2 săptămâni urma să împlinească 72 de ani.

Este modul meu de a-mi lua la revedere de la el și de a marca, cumva, trecerea lui pe acest pământ. Sper că i-ar fi plăcut!

Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

Plantat cu dor în amintire de către Mihaela Stanciulescu.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-01-30 08:05:45

    Toate în amintirea dragă ce i-o voi purta veșnic în sufletul meu trist de plecarea lui mult prea devreme.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.