Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Zsóka Novák

1977 - 2023
Brașov
Zsóka Novák

Zsóka Novák ne-a fost colegă la Master și ne-a cucerit prin eleganța și rafinamentul ei, prin curiozitatea ei intelectuală, prin pasiunea ei pentru artă și lumea cinematografiei și prin bunătatea ei. A fost o persoană pe cât de pasională pe atât de bună, blândă și calmă și o iubitoare a frumosului în toate formele lui. Se descria pe sine ca fiind: Chief Intelligence & Kindness Officer, Beauty Enthusiast, MovieMagic Seeker, Art Aficionado and Traveller.

 

Dragă Zsóka,

Plantând acest stejar auriu în amintirea și onoarea ta, păstrăm vie memoria ta. 

Fie ca acest copac minunat să fie încă un simbol al afecțiunii și legăturii noastre cu tine. Prin el vei renaște în fiecare primăvară și vei fi cunoscută în toată frumusețea ta și de către alți oameni. Ne vom gândi adesea la prietenia ta și ne vom aminti de spiritul tău, chiar dacă fizic nu vei mai fi alături de noi în această călătorie. Fie ca în lumea de dincolo sufletul tău să simtă pacea și fericirea pe care le meriți. 

O să ne lipsești!

Cu mult drag!

Plantat cu dor în amintire de către colegii tăi de la BISM.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.