Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Meia Istrate

1969 - 2023
Brașov
Meia Istrate

Dragă Meia, plantând un stejar în memoria ta, omagiez și păstrez vie memoria Ta!

Copacul este un simbol al purității, înnoirii, eternității și înțelepciunii, ceea ce face din el o prezență vie în viața noastră. În fiecare primăvară, în mod special de ziua ta, în 17 martie, când vei înflori și crește, împreună toți cei dragi ție, ne vom gândi la prietenia ta, la anii frumoși petrecuți împreună și te vom putea îmbrățișa cu dor.

Este o modalitate de a crea o legătură specială între Tine și noi, cei care te-am apreciat, respectat și iubit enorm de mult! Vei continua să crești și să înflorești de-a lungul anilor, vei fi frumoasă mereu, așa cum ai fost în viața reală și astfel cum a fost prietenia noastră.

Este o dovadă tangibilă a dragostei și recunoștinței tale pentru această prietenie deosebită!

Eu și cei dragi ție nu ne putem gândi la tine la trecut. În fiecare dimineață, continuăm să ne bem cafeaua împreună cu tine. O vom face ori de câte ori ne vom retrage la umbra ta și vom depăna toate momentele frumoase petrecute împreună.

Meiuska, ai fost o prietenă adevărată și am fost binecuvântați să te avem în viața noastră!

Personal, îmi voi aminti cu drag de momentele noastre de râs, de împărtășire a bucuriilor și a tristeților și de sprijin reciproc în cele mai dificile momente. Ai fost mereu acolo pentru mine, pentru noi toți, cu înțelegere și dragoste necondiționată. Sperăm că acolo, în lumea de dincolo, să găsești pacea și fericirea pe care le meriți. Ne lipsești enorm și nu pot să nu mă gândesc la toate planurile și gândurile pe care le aveai pentru viitor.

Vom păstra amintirea ta vie în inimile noastre și vom onora legătura noastră prin păstrarea în viață a învățămintelor și a iubirii pe care le-ai adus în viața noastră.

Îți suntem recunoscători și mulțumim pentru fiecare moment minunat pe care l-am împărțit și pentru prietenia ta sinceră. Nu te vom uita niciodată!

Plantat cu dor în amintire de către Nagy Lenke.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-10-23 08:48:19

    Ești mereu în gândurile noastre! LY Mei

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.