Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Florin Gherman

1969 - 1999
Brașov
Florin Gherman

Astăzi, în această zi plină de emoție și recunoștință, plantăm acest copac în amintirea fratelui si fiului, Florin Gherman, un om deosebit care a luminat drumul vieții noastre. 

Fratele meu mai mare a fost acea rază de soare care a încălzit copilăria mea și m-a învățat ce înseamnă dragostea și devotamentul, iar pentru părinți un copil bun, grijuliu și iubitor.

Fără tine, copilăria mea ar fi fost mult mai săracă, dar tu ai umplut-o cu amintiri frumoase și învățăminte prețioase. Îți mulțumesc din suflet pentru fiecare zâmbet, pentru fiecare sfat și pentru fiecare clipă petrecută împreună. 

Știu că acum, de acolo de sus, voi frații mei dragi, Florin si Daniel, mă veti susține în fiecare decizie pe care o iau în viața mea. Ați fost și veți rămâne mereu părți importante ale familiei noastre, indiferent de distanța care ne desparte.

Acești doi copaci, pe care îl plantăm astăzi, simbolizează legătura noastră eternă și vor crește la fel cum cresc amintirile noastre, puternice și frumoase. În umbra lor, voi găsi alinare și mă veți însoți în fiecare pas pe care îl fac în viața mea. 

Veți trăi atât timp cât vom trăi și noi, iar amintirea voastră va fi mereu o sursă de inspirație și curaj.

Cu dragoste veșnică și recunoștință,

Familia

Plantat cu dor în amintire de către Buda Mariana.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.