Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Călin Ioan Brînzoiu

2014 - 2019
București 2
Călin Ioan Brînzoiu

A fost odată ca niciodată, un băiețel pe nume Călin. Un băiețel foarte zburdalnic și isteț. Avea și o mică pasiune, jocul de Rummy, pe care îl juca împreună cu tati și cu frățiorul Bogdan. Făcea puzzle, Bobo l-a învățat să numere până la 100 și să scrie, pe mami o ajuta la plăcinta cu mere, preferata lui. În curtea bunicilor a învățat să meargă cu bicicleta. Toată această viață de copil fericit a luat o întorsătură foarte mare la câteva zile după împlinirea a 4 anișori, când Călin a fost diagnosticat cu cancer. Au urmat luni de chin și suferință, chimioterapie, două operații în Franța, unde am întâlnit Oameni cu suflet mare.

Toți cei care l-am iubit am crezut cu tărie că Dumnezeu o să-i dea vindecare. Dar asta nu s-a întâmplat. 

Într-o seară, Călin se ruga la Doamne-Doamne să-i ia durerea. Și, dimineață, Dumnezeu i-a luat-o, i-a curmat suferința la numai 5 anișori.

„De ce?” o întrebare la care nu o să avem răspuns niciodată.

Acum, el este îngerul nostru care ne veghează și ne ocrotește de sus.

Călin, în memoria ta sădim acest copac, într-un parc plin cu iubire. Una nemuritoare.

Te iubim, înger drag! Cu tine în inimă și gând pentru totdeauna.

 

Multe „Inimioare cu pupici” de la mami, tati și frățiorul tău - Bobo.

Plantat cu dor în amintire de către Oana Troneci.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.