Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Denis, Leo, Alexandru, Roberto, Mihai, Cristinica

2014 - 2020
Parcul București
Denis, Leo, Alexandru, Roberto, Mihai, Cristinica

Acest copac în amintire este pentru toți copiii pacienți pe care i-am însoțit în ultimele clipe și pentru cei a căror pierdere m-a durut sufletul. Pentru Alexandru, Cristinica, Denis, Leo, Ana, Iliuță, Andreea, Georgiana, Alexandra. Îmi pare rău că nu-mi mai amintesc numele tuturor. Ceea ce rămâne cu mine sunt șampania de copii băută în timpul Sărbătorilor de iarnă alături de Denis, omleta de la miezul nopții cu Cristinica, discuțiile profunde cu mai mulți Alexandrii din viața mea, curajul lui Leo de a escalada panoul de cățărare doar cu o mână, delicatețea Anei, profunzimea picturilor Andreei, zâmbetul larg al Georgianei, curajul lui Iliuță de a renunța la piciorul lui.

Mi-aș dori să nu-i uit niciodată pentru că mi-au schimbat viața în bine! Le pot face un ultim cadou, dăruind viață printr-un copac. 

Va iubesc și mă gândesc la voi!

Plantat cu dor în amintire de către Olivia Drinca.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.