Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Magda Nicolae

1955 - 2022
Brașov
Magda Nicolae

Născută în 04.04.55 și plecată în 09.06.22.

Ideea să fie plantat un copac în memoria ei i-ar fi plăcut enorm.

Mama a fost o persoană plină de lumină cu un zâmbet molipsitor. Iubitoare de plante și animale. Putea să se bucure din tot sufletul chiar de o buruiană culeasă de pe marginea drumului. Ultima ei ieșire, fiind grav bolnavă cu dureri foarte mari, a fost pentru a-și lua adio de la niște câini maidanezi pe care îl hrănea, undeva pe câmp.

A fost o femeie realistă și totuși copilăroasă, nonconformistă și puternică. Natura a înzestrat-o cu foarte multe talente. Au rămas în urma ei multe tablouri pictate, multe lucruri croșetate, o bibliotecă vastă de cărți. Nu romane, cum ne-am aștepta de la o bunică, ci despre Reiki, Energii, Universuri paralele, Medicina Naturistă etc. 

Chiar în cele mai negre momente din viață, nu și-a pierdut puterea de a râde și a face glume.

Îmi va rămâne întotdeauna un exemplu.

Sunt un om norocos, căci mi-a fost dat să-mi fie ea mamă și cea mai apropiată prietenă. Te iubesc.

Odihnește-te în pace suflet drag.

Plantat cu dor în amintire de către Diana Kühn.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.