Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Nidelea Elena

1947 - 2020
București 2
Nidelea Elena

Am învățat de la tine să fiu puternică, să merg mai departe și să înțeleg că tu acolo unde ești, ești bine. Ai fost un exemplu de bunătate, putere și optimism pentru noi toți, cei care te-am cunoscut.

Te voi iubi mereu, mamă dragă! Nu te voi uita niciodată! Alături de tine m-am simțit în siguranță, ai fost un sprijin necondiționat!!!! Recunoștință veșnică!!!! Mama!!! Mulțumesc pentru tot!! Mama mea bună!!

Plantat cu dor în amintire de către fiica ta, Marica Florentina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-09-13 07:51:33

    Îmi aduc aminte când eram doar o copilă, abia învățam a vorbi și a merge către viață. Iar tu, dragă mătuță, mă luai sub aripa ta și mă încălțai și mă îmbrăcai și mă hrăneai. Am învățat de la tine una dintre cele mai frumoase lecții ale vieții. Și anume, atunci când viața mă pune la pământ, să rămân cu zâmbetul pe buze. Căci tu, dragă mătușă, chiar și când treceai prin cele mai grele momente, aveai un umor de care noi toți cei ce te știm, ducem lipsă. Îți mulțumesc din toată inima, pentru toate cele ce m-ai învățat și toate lucrurile frumoase pe care le-ai făcut pentru mine. Nu te voi uita niciodată. Și te rog să o pupi și să o îmbrățișezi și pe mămăica mea, care a ales să vină la tine, din partea mea. Te iubesc și te port în suflet. A ta nepoată, Anișoara…

  • Adaugat in data: 2023-09-13 14:54:51

    Dumnezeu să o ierte, a fost un suflet bun!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.