Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Marica Dan

1971 - 2019
București 2
Marica Dan

Amintirile nu au nici început și nici sfârșit, ele pur și simplu există în memoria mea cât timp voi trăi pe acest pământ. Tu ești viu și prezent în gândul si sufletul meu în fiecare secundă.

Cândva ne vom reîntâlni, și atunci sper să te pot strânge în brațe mai mult decât am făcut-o în această lume.

Te iubesc, îmi lipsești enorm de mult!! Mulțumesc pentru anii petrecuți împreună!!

Plantat cu dor în amintire de către soția ta, Marica Florentina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-09-13 07:43:42

    Se zice că atunci când un suflet se duce către ceruri, ar trebui să ne bucurăm, căci Dumnezeu l-a luat sub aripa sa și trăiește în iubire și liniște alături de El, de îngeri și de sufletele celor dragi lui, care au trecut în neființă. Insă noi, cei ce rămânem în urmă, suntem slabi și suferim pierderea cu dureri inexplicabile, goluri și amintiri ce ne hrănesc pentru a putea îndura lipsa celor pe care îi iubim. Vei fi nelipsit în inima mea, până când ne vom reîntâlni. Îți mulțumesc acum și întotdeauna pentru toate momentele frumoase, pentru toate momentele în care m-ai făcut să râd, pentru toate clipele în care ai fost mai mult decât doar un unchi pentru mine. Ai fost ca un părinte. Nu există încă în vocabularul meu cuvinte care să poată exprima cât de mult ți-ai pus amprenta în viața mea. Și pentru asta îți mulțumesc. Te iubesc și te voi iubi aici și dincolo de lumea fizică. Căci iubirea nu are corp, nici formă și nici termen de expirare. Cu drag și dor, a ta nepoata Anișoara…

  • Adaugat in data: 2023-09-13 14:53:53

    Dumnezeu să-l ierte! Cel mai de viață om!

  • Adaugat in data: 2023-09-20 07:57:22

    Motane, îmi este tare dor de tine, de clipele petrecute împreună, de toate nebuniile pe care le făceam, de grătarele la Paraiasu și petrecerile la care tu erai cel ce le programa. Îmi lipsești enorm! Știu că nu ai vrut, dar cu plecarea ta la bunul Dumnezeu, mi-ai schimbat viața în totalitate. M-ai lăsat cu mare durere în suflet. Te-am iubit enorm și te voi iubi toată viața. Abia aștept să ne reîntâlnim, frățiorul meu.

  • Adaugat in data: 2023-09-20 17:18:01

    Ai fost cu mine de când m-am născut și în cele mai importante momente, cuvintele sunt de prisos, vei rămâne mereu în inima mea și mereu lângă mine ca de fiecare dată cum eram amândoi. Și știu că acolo unde ești, ești bine și ai grijă de mine! Nu te voi uita niciodată unchiule.

  • Adaugat in data: 2023-09-30 22:06:39

    Ce să spun, despre tine numai cuvinte de bine. Se spune că cine nu mai este printre noi se vorbește de bine, nu este așa... Eu nu am cunoscut vreo persoană care să nu își aducă aminte cu drag de tine și să nu te prețuiască. Tu erai vărul meu mai mic. Eu și cu George, care eram mai mari, făceam glume pe seama ta. Și multe.. cât mai râdeam. Între timp am crescut toți, viața ne-a purtat pe meleaguri diverse. Dar la un moment dat ne-am reîntâlnit și de atunci, nu ne-am mai despărțit niciodată. Vorbeam ore în șir la telefon și-mi ridicai moralul când eram la pământ. Când veneam acasă mă tratai ca pe o prințesă, pe mine și pe Chloe. Și o iubeai din suflet și vorbeam ore în șir la telefon, ne aminteam de toate prostiile din copilărie. Am o mare remușcare: că nu am venit să-mi iau „adio” de la tine. Sper să mă ierți, vărul meu drag. În ultimii ani ai fost pentru mine mai mult decât un frate; o persoana dreaptă și specială, o persoană pe care eu am avut onoarea să o cunosc și să facă parte din viața mea. Te iubesc nespus de mult și-mi lipsești enorm, frumosul meu. Salută-l pe tata!❤️❤️❤️

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.