Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Mihai Râmbu

1939 - 2022
București 2
Mihai Râmbu

Tatăl meu, Mihai Râmbu, s-a născut în Bobulesti Botoșani, în 1 August 1939. A fost al treilea băiat în familie, când toată lumea aștepta o fetiță… dar a fost un om cu totul deosebit. Ambițios, sincer, onest și muncitor așa cum rar mai întâlnești pe cineva. Un om pe care te puteai baza oricând. Așa ne-a învățat și pe noi, cele 2 fete ale lui, să fim. Greu în ziua de azi. 

A făcut liceul, școala de maiștri și facultatea la seral dorindu-și să ajungă cineva în viață, astfel încât părinții, lăsați în Bobulesti, să se poată mândri cu băiatul lor.

A fost director de șantier la Electromontaj SA urcând cu ambiție toate treptele profesionale.

A plecat dintre noi în 16.06.2022, când astepta să-și îmbrățișeze al patrulea nepot - o fetiță - pe care nu a reușit să o cunoască dar căreia i-a dat numele: Adeline!

Noi, cei rămași în urma lui, cu greu ne putem continua drumul fără el. A lăsat un gol imens în sufletele noastre, de aceea vrem ca un copăcel să ne aducă aminte de el mai ales că iubea grădinăritul.

Rodica - soție, Mihaela și Lorena - fiice, Jacob și Adrian - gineri, Theo, Dandu, Jacobel și Sara-Adeline - nepoți.

Plantat cu dor în amintire de către Lorena Nitica.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-03-11 16:04:01

    Ultima dată când l-am văzut a fost la biserica Sfântul Antonie din București, unde a asistat la slujbă într o duminică. Aștepta împreună cu soția sa, doamna Rodica (nașa sorei mele, Merișor de cununie). M-am bucurat că nu îl mai văzusem de câțiva ani, atunci a fost pentru ultima dată. Felicitari pentru felul în care și-a crescut frumoasa familie..Dumnezeu l-a primit în Împărăția Cerurilor!!!

  • Adaugat in data: 2024-03-26 18:20:33

    Foarte frumos din partea voastră, acest copăcel va crește măreț spre Vindecarea Arborelui Genealogic, fericire, iubire și prețuire vă doresc. ❤️❤️❤️❤️

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.