Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Simona Matei și Dan Matei

1958/2013 - 1957/2022
București 2
Simona Matei și Dan Matei

Simona (Moni) Matei 1958-2013

Fiică, soție, mamă, prietenă, care a plecat prea repede de lângă noi, fără să aibă ocazia să își cunoască nepoții. Dar știm că ne veghezi de sus și ai grijă să ne fie bine în fiecare zi! Te iubim mult, mamaie Moni! Ai fost un exemplu de bunătate, putere și optimism pentru noi toți, cei care te-am cunoscut.

 

Dan Matei 1957-2022

Fiu, soț, tată, bunic și prieten, ai fost răpit prea repede de lângă noi, de această boală crudă. Știu,  ți-ai fi dorit să îți vezi nepoții crescând, să te bucuri de familie și prieteni în fiecare zi ori să mergi la pescuit. Ai fost un exemplu de perseverență, putere și prietenie pentru noi toți, cei care te-am cunoscut. Te iubim mult, tataie Dan!

Plantat cu dor în amintire de către Popescu Elena.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.