Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Adelina Miriam Mihai

18.04.2016 - .
București 2
Adelina Miriam Mihai

În august 2015 aflu că sunt însărcinată pentru prima dată, totul mergea bine și frumos, până când de Crăciun mi se face rău, mă duc în camera de gardă, mă internează, nu s-a întâmplat nimic grav. La 2 săptămâni aveam programată morfologia de trimestru 2, aflu că #bebeAde a rămas în urmă cu măsurătorile la burtică. Din acel moment până în 38 de săptămâni când s-a născut, s-au adăugat multe diagnostice, însă niciunul n-a fost 100% incompatibil cu viața.

 Pe 18.04.2016 s-a născut prințesa noastră, Adelina Miriam Mihai, avea 2.4 kg, brunetă cârlionțată și cu multe malformații osoase. Prima respirație pe care a încercat să o ia pe pământ de fapt a luat-o în cer, s-a dus direct în brațele Creatorului ei. 

Pe noi ne-a durut și încă ne doare plecarea ei rapidă de pe pământ, dar am realizat cât de importante au fost lecțiile pe care viața ei scurtă pe pământ ni le-a oferit nouă.❤️

Iubita #bebeAde și astăzi sunt cu o zi mai aproape de tine.❤️ Te iubește mama, prințesă cârlionțată!❤️

Plantat cu dor în amintire de către Mihai Ștefania.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.