Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Liliana Frangu

1953 - 2020
Constanța
Liliana Frangu

Viața nu vine cu un manual, vine cu o mamă.”

Mama mea, cu nume frumos de floare mirositoare – Liliana - a fost ființa scumpă din care am răsărit pe acest pământ. Dintr-o dimineață mohorâtă de decembrie, ea a devenit și îngerul meu păzitor.

A fost o mamă iubitoare, dar și soție devotată tatălui meu – Nelu - care a iubit-o și încă o iubește foarte mult, soră apropiată pentru Gina și Mia, și nu în ultimul rând, bunică minunată pentru fetița mea.  

Sper să o poată vedea de acolo, de sus, pe Miruna, cât de mult îi seamănă, parcă din ce în ce mai mult cu cât trece timpul. Are același păr creț și aceeași feminitate pe care am admirat-o întotdeauna la mama.

Îmi este tare dor de tine, mamă! Te iubesc, mamă! Ne lipsești foarte mult la toți.

Plantat cu dor în amintire de către Vlad Mihaela Beatrice.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.