Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ovidiu Rogalski

1998 - 2000
Parcul Lugoj
Ovidiu Rogalski

Despre copilul meu, Ovidiu, pot să spun că a fost și rămâne cea mai complexă persoană pe care am cunoscut-o în această viață. Un om a cărui minte a strălucit și a fascinat ca un diamant, care a iubit copacii și pădurile și din a cărui moștenire au făcut parte multe cărți citite și multe plante cultivate pe care le studia cu sete de viață. Dacă l-aș mai putea reîntâlni măcar o singură dată, l-aș întreba ce a înțeles el din "Tăcerea Sirenelor" a lui Kafka: "Now the Sirens have a still more fatal weapon than their song, namely their silence... someone might possibly have escaped from their singing; but from their silence, certainly never." 

Plantat cu dor în amintire de către Eliza Rogalski.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • a a

    Adaugat in data: 2023-01-13 00:36:38

    sper ca esti bine unde esti, men.

  • SV

    Adaugat in data: 2023-04-06 13:16:43

    Ovidiu dragă, ai plecat prea devreme și prea departe. Experiențele tale de om abia intrat în viață, au marcat scurta ta trecere spre o altă viață, viața veșnica. Dumnezeu a înteles durerile tale și cred că acum steaua ta luminează acolo unde trebuie.

  • c

    Adaugat in data: 2024-01-20 01:12:45

    Și după tot timpul ăsta, încă reușesc să mă mai scufund. Curând ai fi avut 26. Departe de mine gândul că ai fi fost altfel decât cel mai inteligent om pe care aproape îl cunoșteam. Adevărul e că încă ești, iar eu încă te caut. Chiar sper să te găsesc măcar sub altă formă, cândva, Ovidiu.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.