Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Nicolae Cotoc

1945 - 2021
București 2
Nicolae Cotoc

Ascultă-ți sufletul! 

Șterge-i lacrima când plânge și dă-i zâmbetul când râde!

Tati drag, tu ești cerul nostru! Nenumărate amintiri frumoase și lecții adevărate pentru viață ne-ai dăruit. Le-am primit și le dăm și noi mai departe.  

NICOLAE Cotoc - tata, bunicul și cel mai bun și devotat prieten al mamei noastre! Bărbatul vieții ei, căreia i-a dat chiar și ultimele gânduri atunci când, în liniște, s-a stins departe de ea. Și pentru ca a iubit-o atât de complet, nu a lăsat-o să-i vadă cea mai cruntă suferință a timpului lui. Îl păstrăm în inimile noastre cu bunătatea, cu devotamentul pentru viață și oameni și cu toți anii frumoși pe care ni i-a dăruit! TATA, OMUL care și în momentele lui de durere, spunea „E bine!". 

Dumnezeu a avut grijă de el, întotdeauna se lăsa în grija Lui!... în sufletul lui cald, i-a făcut  atâta loc Dumnezeului vieții încât anii din urmă petrecuți pe pământ, deși încercați, i-a primit ca un dar al bunătății si dăruirii divine. Și, la rându-i, ne-a dăruit și nouă convingerea și speranța că suferința lui era un pic mai ușoară. 

Acolo, în liniștea cerului pe care îl priveai în fiecare dimineață cu setea-ți de nestăvilit a ochilor tăi buni, acolo sus, unde Dumnezeu credem că te-a lăsat între pomii înfloriți ai dragostei tale imense, îți trimitem, în amintirea eternă a vieții frumoase pe care ne-ai dăruit-o, tot dorul nostru, tati drag! 

Coboară-ți gândul și liniștea veșnice în pomișorul de care, va trebui să ai grijă de acum înainte! 

Dumnezeu să te țină în lumină mereu! 

Plantat cu dor în amintire de către Ileana Chirita.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.