Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Virgil Gheorghiu

1943 - 2019
Constanța
Virgil Gheorghiu

Un soț îndrăgostit iremediabil de soția lui, din prima zi în care a văzut-o de trei ori întâmplător pe stradă, a fost un partener de viață devotat, care a transformat zilele grele în clipe, iar momentele frumoase în amintiri de neuitat.

Cel mai bun tată din lume pentru copiii lui cărora le-a îndrumat pașii în viața, inspirându-le încredere și putere pentru a-și îndeplini visurile. Iubirea pe care le-o poartă le-a fost și le este alături ca o suflare pe care o simt atunci cand le este greu și le amintește că nu sunt singuri.

Un bunic pus pe șotii, care le-a făcut nepoatelor toate poftele, dar mai ales le-a creat amintiri de neuitat. Fie că le ducea la plajă, în parc sau la plimbări târzii, Țuțu a reușit de fiecare dată să le facă să râdă, dar și să le învețe valori importante în viață.

Un mentor pentru mulți dintre elevii lui, pe care i-a învățat despre responsabilitate și seriozitate, cu zâmbetul pe buze.

Sufletul petrecerii pentru prieteni, întotdeauna încărcat cu energie pozitivă, îți făcea ziua mai frumoasă.

Întreaga familie, prietenii și elevii tăi se gândesc la tine și suntem recunoscători și fericiți că ai fost și ești parte din viețile noastre. Odihnește-te în pace!

Plantat cu dor în amintire de către Anca Mihaela.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-04-14 09:53:10

    Iubitul meu Tata, Astăzi, când soarele își colorează cerul în nuanțe de aur, inima mea caută cele mai sincere cuvinte pentru a-ți exprima cât de mult înseamnă pentru mine. În fiecare bătăie de inimă, în fiecare suspin, numele tău răsună cu un amor care transcende timpul și spațiul. Cu toate acestea, tatăl meu, "nea Tutu", pentru prieteni, a fost cea mai importantă persoană din viața mea, mentorul meu, prietenul meu, sfătuitorul meu, aerul meu, a fost totul pentru mine. Îmi amintesc fiecare clipă a prezenței tale, fiecare sfat înțelept care mi-a călăuzit pașii, fiecare îmbrățișare care mi-a alinat sufletul. Ai fost mentorul meu, cel mai credincios prieten, sfătuitorul meu de neclintit. Lumina ta a luminat cărarea mea în cele mai întunecate zile, iar dragostea ta m-a susținut când am simțit că lumea se prăbușește în jurul meu. Noaptea de 9 ianuarie va rămâne în memoria mea ca momentul în care cerul și-a luat cea mai strălucitoare stea. Durerea plecării tale s-a pus în pieptul meu, iar lacrimile au izvorât ca niște râuri revărsate. Nu puteam să cred că nu vei mai fi fizic lângă mine, dar totuși simțeam prezența ta, spiritul tău învăluindu-mă, mă consola cu căldura eternă. În fiecare zi de atunci, am simțit dragostea ta ca o adiere ușoară mângâindu-mi fața, ca un șoaptă în vânt care îmi reamintește că nu sunt niciodată singur. Știu că ai plecat, dar spiritul tău trăiește în fiecare act de bunătate, în fiecare gest de ajutor față de ceilalți. În noua mea țară, Spania, am împărtășit cu fiecare dintre elevii mei cât de mare om ai fost tu. Le-am vorbit despre măreția ta, despre bunătatea ta fără limite, pentru ca lumea să cunoască persoana minunată care ai fost și moștenirea pe care ai lăsat-o în mine. Tată, cuvintele mele abia pot explica imensitatea dragostei mele pentru tine, nici durerea pe care o simt pentru că nu te am fizic lângă mine. Dar știu, cu certitudine că reîntâlnirea noastră este scrisă în stele, în îmbrățișarea eternă care ne așteaptă în cer. Până atunci, iubitul meu tată te port cu mine în fiecare bătaie a inimii mele, în fiecare gând, în fiecare vis. Dragostea ta este farul care îmi călăuzește călătoria pe pămînt, și pe măsură ce merg prin această viață, vei fi inspirația mea, puterea mea, totul pentru mine. Sunt sigur că ne vom vedea curând în cer. Cu dragoste eternă, fiul tău, Adrián

  • Adaugat in data: 2024-04-14 10:11:24

    Dragul meu socru va rămâne mereu în inimile noastre ca un om minunat, plin de înțelepciune și generozitate. În amintirea lui, ne vom gândi mereu la momentele frumoase petrecute împreună și la învățămintele pe care le-a lăsat în urmă. Să-și găsească odihna binemeritată în liniștea veșnică.

  • Adaugat in data: 2024-04-14 10:15:27

    Dragul meu bunic, Chiar dacă nu mai ești fizic alături de noi, prezența și dragostea ta vor fi întotdeauna în inimile noastre. Fiecare amintire pe care am împărtășit-o continuă să trăiască în mintea noastră și ne aduce alinare în momentele grele. Ne lipsești enorm, dar știu că spiritul tău ne va ghida mereu. Îți mulțumim pentru toată dragostea și amintirile pe care ni le-ai lăsat. Cu drag, nepoată ta Patricia

  • Adaugat in data: 2024-04-22 13:47:36

    Iubărețul meu soț. Iubăreț pentru viață, pentru familie, pentru copiii lui minunați pentru care era în stare de orice să-i vadă educați, realizați în viață și a reușit. Iubăreț pentru cele patru nepoate pe care le-a iubit enorm. Au trecut cinci ani de când ne-ai părăsit și ai plecat la Isus Hristos și ne veghezi de acolo, iar noi în amintirea ta am plantat un mesteacăn de care vom avea mare grijă să trăiască și la umbra lui peste ani cineva se va odihni și îi va fi bine. Dorul de tine nu trece, doar se adâncește și mai mult și amintirile momentelor pe care le-am trăit împreună, bune și mai puțin bune, îmi hrănesc acest dor. Îți sunt recunoscătoare că ai fost alături de mine peste 50 de ani, un familist convins și responsabil. Odihnește-te în pace, dragul nostru!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.