Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Vasile Ușvat

1955 - 2021
Oradea
Vasile Ușvat

O persoană simplă și modestă, dar de o mare valoare. Un om care a știut să iubească sincer și să sacrifice mult. Un familist convins, cu o dragoste unică pentru nepoți. Prieten devotat și de încredere. Un om care și-a făcut meseria cu multă pasiune și calitate, gata oricând să ajute fără vreun interes material. Sociabil, milos, un sprijin bun în necaz. O ființă cu multe calități, care ascund defectele pe care și el le-a avut, ca orice om.

Omul care nu a căutat faimă și poziții sociale, și totuși a primit mult respect. Omul din “umbră” fără de care lucrurile nu ar fi funcționat așa de bine, dacă lipsea. 

Noi, cei care l-am cunoscut, nu avem cum să îl uităm.

Am plantat acest copac în amintirea lui, pentru ca oricine care va citi aceste rânduri, bucurându-se de umbră, să fie inspirat în mod pozitiv și să își dorească să fie un om de valoare.

 

 

Plantat cu dor în amintire de către FLORIN, ANCA, BOGDAN & FILIP.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-05-02 19:44:24

    Nenea Vasile, un om deosebit, harnic, cu sufletul deschis pentru toată lumea, Odihnă veșnică ! Nu te vom uita niciodată!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.