Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Florian Murg

1957 - 2020
Oradea
Florian Murg

Ai  iubit oamenii, viața, plimbările în natură și de aceea considerăm că ți-ar plăcea să ai copacul tău, care să le amintească celor care se vor bucura de umbra lui cât de minunat ai fost în fiecare zi a vieții tale.

Te vom iubi mereu.

Plantat cu dor în amintire de către Sami Bochis.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-04-25 15:42:00

    Sunt multe cuvinte de spus despre un așa suflet frumos, însă mă rezum la o propoziție: "cel mai iubit dintre pamanteni" . Vei rămâne în sufletele noastre, etern .... un suflet minunat care emana numai bunătate și iubire în jurul sau ... regret nespus pierderea ta! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în Împărăția sa, Scumpul și dragul meu socru ! Îți vom ține vie amintirea în suflete pentru eternitate! Ne lipsești enorm. Te iubim!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.