Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Sorin Gîtlan

1986 - 2022
Constanța
Sorin Gîtlan

Scumpul meu Sori, m-ai învățat ce este iubirea necondiționată, ai fost o rază de lumină în viețile celor care au avut privilegiul să te cunoască. Îți las în onorarea amintirii tale, cuvintele mamei noastre:

„Copilul meu drag, ai știut să te faci iubit, să fii mereu blând și cu zâmbetul pe buze, să ajuți fără a da ceva la schimb. Ai plecat într-o călătorie de unde nu vei mai veni niciodată. Știm că ție îți plăceau călătoriile, dar călătoria asta rupe sufletele noastre, al meu, al tatei și al surorii tale. Te iubesc scumpul meu copil. Te iubește tati. Te iubește Lavinia. Te iubim și prețuim la infinit. Dumnezeu să te cuprindă în lumina lui eternă.”

Plantat cu dor în amintire de către Lavinia Gîtlan.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Ada

    Adaugat in data: 2023-11-28 11:00:28

    De cand a plecat Sorin, viața așa cum o știam s-a încheiat. Totul se simte încă mult prea devreme, brusc și atât de nedrept! Deoarece pot schimba experianța trecerii lui, voi continua să-mi amintesc și să practic tipul lui altruist de iubire liberă, voi continua să-i onorez alegerile și toți oamenii pe care i-a cules si păstrat atât de atent în viața sa. Noi am rămas încă aici, eu și toți cei dragi lui și nu putem decât să promitem să TRĂIM, pe deplin și fără justificări! Să adunăm o mulțime de amintiri, și când va veni momentul să ne reîntâlnim cu dragul și iubitul nostru Sorin, vom avea atât de multe de povestit și bucurat. Calătorie frumoasă ‘’pisi’’ !

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.