Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Luțaș Ionuț Gabriel

1998 - 2021
Oradea
Luțaș Ionuț Gabriel

Ionuț Gabriel Luțaș, s-a născut în Oradea, în ziua de 10 mai 1998. A fost ziua cea mai frumoasă din toată viața mea.

A fost un copilaș vesel și drăgălaș, care ne-a umplut casa de râsete și voioșie. Însă acestui copil minunat, băiatul meu drag și scump, i-a fost sortit să ducă toată scurta lui viață o luptă nedreaptă și inumană cu o boală incurabilă invalidantă, Distrofia Musculara Progresiva Duchenne. L-am înconjurat cu toții, toată familia, cu toată dragostea din lume, i-am îndeplinit toate dorințele și am fost cu adevărat cei mai buni prieteni ai lui.

O singură dorință nu ni s-a îndeplinit, nici lui, nici nouă, aceea ca medicina să descopere de-a lungul vieții lui un tratament și să fie salvat, să primească și el dreptul la o viață fără dureri minut de minut și să trăiască, în primul rând, să trăiască. Dar în zadar. În trista zi de 17 august 2021, inima lui a încetat să mai bată și Ionuț a primit aripi de înger. Nimic și nimeni nu poate umple golul lăsat de tine, fiul meu drag, dar, prin acest gest, vrem ca memoria ta să rămână veșnic pe acest Pământ, chiar și după ce, poate, cu voia lui Dumnezeu, ne vom reuni, acolo, în Ceruri.

Când dorul va fi prea greu de îndurat, vom veni și vom îmbrățișa acest copac și prin ramurile lui întinse la cer îți vom trimite toată dragostea noastră. Te iubim, îngeraș drag! 

Plantat cu dor în amintire de către Anca Luțaș.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.