Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Maria Câmpian

1948 - 2020
Oradea
Maria Câmpian

Maria Câmpian 15.08.1948 – 11.12.2020

Maria este o ființă minunată care a adus în această lume multă căldură, iubire și ocrotire. Iubirea ei ne-a hrănit și ne-a învăluit pe fiecare, ne-a susținut și ne-a oferit acel spațiu în care poți să crești, să te dezvolți, să înveți și să te bucuri, pe care noi oamenii îl numim acasă. A sădit în noi credința în Dumnezeu, în bine, în pace, în iertare și în lumină. Vorbele ei dragi, privirile ei calde și zâmbetul ei senin sunt înscrise pentru totdeauna în inimile noastre.

Chiar dacă nu mai există posibilitatea îmbrățișărilor fizice, simțim mereu în toată ființa noastră energia vie a celor oferite de sufletul ei luminos.

Mulțumim.

Plantat cu dor în amintire de către Abrudan Gabriela si Vernon Anca.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-04-21 21:37:08

    Un imens dor, tușică dragă!😭♥️❤️♥️❤️♥️

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.