Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Sterian Răuță

1953 - 1998
Oradea
Sterian Răuță

Dragă bunicule Titel, 

Astăzi plantăm un copac în memoria ta, pentru a simboliza legătura noastră cu tine și pentru a-ți aduce aminte că ești iubit. 

Tu locuiai în Focșani, noi locuim în Oradea, amprenta ta pe acest pământ va face rădăcini și aici, în celălalt capăt de țară.

Chiar dacă nu te-am întâlnit niciodată, am auzit povești frumoase despre tine de la tata și de la bunica și suntem mândri să fim nepoții tăi. Am auzit că erai chipeș, elegant, harnic, isteț, descurcăreț și foarte respectuos. Erai o persoană căreia îi plăcea viața și știai să te bucuri de ea. Apreciai mâncarea gustoasă, vinul bun, țigările fine și întâlnirile cu prietenii. Ai fost un tată și un soț bun!

Acest copac va fi o amintire vie a dragostei și recunoștinței pe care ți le purtăm; pentru că iubirea nu are granițe, aceasta te găsește oriunde te-ai afla! 

Nepoții tăi, Ilinca și David

Plantat cu dor în amintire de către Răuță-Luca Ilinca si David.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-04-20 13:49:06

    Cu siguranță și el ar fi fost tare mândru de voi!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.