Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Stoica Iulian

1964 - 2021
Constanța
Stoica Iulian

Plecarea lui Iulian dintre noi ne-a umplut sufletul de tristețe și dor infinit. A plecat mult prea devreme, la doar 56 ani, presimțind cu mult timp înainte că i se va întâmpla ceva la această vârstă... Mai avea atât de multă dragoste de oferit fiicei noastre Mădălina, pe care și-a dorit-o nespus de mult.

Profesional era la apogeul carierei lui și după o viață petrecută departe de țară și familie ca inginer petrolist, își găsise de puțin timp împlinirea la ACROPO, în Constanța, ajutând cu toată dăruirea la nașterea acestei Agenții.

Virusul Covid a mai făcut o victimă, răpindu-l pe Iulian dintre noi în mod tragic și neașteptat. Nu avem nevoie de prezența lui fizică pentru a-l iubi clipă de clipă și pentru a avea locul lui în viața și inimile noastre pentru totdeauna.

Mădălina i-a scris și ea câteva rânduri, la rândul ei devastată de pierderea tatălui ei atât de devreme, avea doar 12 anișori...

„Privindu-l, întregul meu univers se învăluia în lumină. Mă bucuram de absolut fiecare moment alături de el: glumeam mereu, mergeam împreuna cu bicicleta la filme sau pe malul mării în plimbări lungi, iar orice evenimente neplăcute sau emoții copleșitoare se stingeau atunci când vorbeam din suflet cu el…

Mi-a dovedit de fiecare dată că în el am un sprijin și că nu voi fi singură în această lume niciodată pentru că este aproape de mine. Mi-a arătat ce înseamnă cu adevărat compasiunea, corectitudinea, onestitatea și grija pentru ceilalți. Pentru toate acestea îi sunt veșnic recunoscătoare. Nu numai pentru mine a fost un model, ci și pentru toți cei care au avut onoarea de a-l cunoaște.

Nu cred ca voi putea înțelege vreodată cât de mult ne-a iubit..."

 

Plantat cu dor și nemărginită iubire un mesteacăn alb și pur ca sufletul lui, în amintire, de către Mădălina și Laura.

Plantat cu dor în amintire de către Timpau Laura.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.