Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Milica Șorodoc

1956 - 2007
Oradea
Milica Șorodoc

Nimic nu se compară cu îmbrățișarea unei mame" (Adabella Radici)... Nimic nu poate înlocui vorba caldă și bună a mamei mele, prezența ei discretă, elegantă și felul ei de a fi. 

Milica Șorodoc a fost mama mea și este îngerul meu păzitor acum. A plecat mult prea devreme dintre noi, la doar 51 de ani abia împliniți, după o luptă crâncenă cu cancerul, o luptă pe care părea că a câștigat-o. A fost o mamă iubitoare, grijulie, perfectă pentru mine și fratele meu, o soție și fiică devotată. Și dăscăliță pentru multe generații de copii, copii care și acum îmi povestesc cu drag despre ea! 

Mama, îmi lipsești enorm! Ai plecat fără să ne înveți să trăim fără tine, dar în cele mai grele momente din viața mea am simțit că mă veghezi și mă îndrumi de acolo, de sus! 

Plantat cu dor în amintire de către Liana Filip.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.