Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ioana Mircea

1920 - 2010
Oradea
Ioana Mircea

Doresc plantarea acestui copac în amintirea străbunicii Mircea Ioana care a fost pentru mine și frații mei - Claudia, Cristina și Florin - “Mama și Tata”. Pe lângă faptul că și-a crescut cele două fiice, a mai crescut nepoți și strănepoți, pe noi.

 

Ea ne-a învățat să avem grijă unul de celălalt, să fim “oameni” și să facem ca viața să ne ofere mai mult decât am primit la naștere. Dacă nu era ea, cu siguranța am fi avut un alt parcurs în această călătorie numită viață.

 

Și pentru asta ÎȚI MULȚUMIM, MAMA!!!

Plantat cu dor în amintire de către Ardyelan Corina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-04-21 06:58:48

    O inițiativă cât se poate de naturală, alăturându-se cât mai multe persoane am putea contribui la recrearea spațiilor verzi. Mulțumesc

  • Adaugat in data: 2023-04-21 21:37:14

    Ești amintire vie și călăuză spirituală a tuturor copiilor .. nepoți strănepoți... ai fost, ești și vei rămâne steaua nostră călăuzitoare către iubire adevărat!🙏❤

  • Adaugat in data: 2023-07-11 17:43:43

    Bunicuța mea dragă, niciodată nu am să te uit...

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.