Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Maria Adriana Bunea

1965 - 2021
Oradea
Maria Adriana Bunea

Maria Adriana Bunea, născută Șarba (1965-2021)

Aceasta este sora mea, Adi.

Maria Adriana. Ce nume frumos, ca ea! Era electrizantă, plină de viață! Era ambițioasă, mereu se evidenția prin ceva și asta îi plăcea. În copilărie a fost comandantă de grupă, de clasă, apoi 4 ani de unitate la Școala de Arte de pe vremuri. În timpul liceului și apoi a facultății și-a descoperit vocația de profesor și acesta a fost drumul ei, până când s-a dus.

Adi, sunt încă supărată pe tine că nu mai ești, deși nu ar trebui, așa se spune, că trebuie să îi iertăm pe cei plecați, dar… de ce? Ce s-a întâmplat, de ce nu mai ești cu noi, draga mea soră? Poate nu vom afla niciodată motivul plecării tale.

Încă învățăm să trăim fără tine. Scumpa ta fiică merge mai departe cum poate și ea. S-o vezi pe Carina ce faină e pe scenă! Învață între timp coreeana și face canto. E atât de ocupată și atât de bucuroasă că e ocupată (măcar nu are timp să se necăjească)! Nici noi ceilalți nu suntem mai bine, nici cei de aici, nici cei din Italia, nici cei din Franța, însă încercăm. Uneori plângem, alteori nu, uneori vorbim despre tine, alteori nu…., însă ne gândim mereu la tine.

Știai că mămica nu va rezista mult fără tine! S-a îmbolnăvit. Nimic nu cred că e mai dureros pentru o mamă decât să își îngroape copilul! Îmi spune că vrea să meargă la tine. Eu îi zic să își aștepte rândul și să încercăm să facem cumva să ne fie mai ușor, să mergem mai departe. Îmi spune că dacă tu ai fi lângă noi, mie mi-ar fi mai ușor cu ea. Eu îi spun că dacă ai fi lângă noi, ea nu ar fi bolnavă.

Nimic nu mai e cum a fost!

Să ai grijă de tăticul nostru drag! El sigur are grijă de tine! 

Să te odihnești în pace ! Te iubim!

Plantat cu dor în amintire de către Claudia.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-03-12 08:11:13

    Om minunat, cât ai fost pe Pământ ai răspândit o frumoasă lumină peste toți din jurul tău. Cu siguranță Dumnezeu te răsplătește pentru toată dăruirea ta și te învăluie în lumina lui Divină.

  • Adaugat in data: 2023-11-15 14:00:28

    Scumpa mea soră, A trecut și vara asta, acum parcă e toamnă, imediat vine Moș Craciun.... Am fost de cateva ori la copacul tău, dar din păcate, marea furtună din vară l-a rupt. Din fericire, acum în toamnă a fost replantat altul, mai puternic sper (au fost inlocuiți toți copacii rupți sau uscați, ceea ce bucură pe toata lumea). Mă bucur că avem iarăsi unde merge să ne reculegem, înafară de cimitir. E un parc frumos, plin de lume, de copii, de animăluțe draguțe! E parcul nostru!

  • Adaugat in data: 2023-11-17 06:27:21

    Azi ar fi trebuit să îți spun La mulți ani, nu altceva! Să fii bine acolo unde ești! Noi toți ne gândim la tine, mereu. Te vom iubi în veci!

  • Adaugat in data: 2023-11-17 12:25:34

    Iubita mea.....Adilu meu, te iubesc și mi-e dor de tine. Mereu ❤️

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.