Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ardyelan Maria

1956 - 2021
Oradea
Ardyelan Maria

Mama mea care îmi lipsește enorm . 

   O femeie foarte puternică și extrem de optimistă și pozitivă. Deși viața a încercat-o necruțător, țintind-o într-un scaun cu rotile, mama nu a încetat niciodată să arate celor din jur putere, stăpânire de sine și întotdeauna pozitivism. 

 A reușit să mă crească și să îmi ofere o educație ireproșabilă și s-a străduit alături de tata să nu îmi lipsească nimic și îi sunt extrem de recunoscător pentru asta.

   Adora cititul, soarele, căldura, cântatul păsărilor și aerul curat, de lucruri simple pe care ea le admira la adevărata lor valoare și frumusețe. Sunt sigur că acolo unde este se bucură deplin de toate acestea. 

 Te iubesc, mami!

Plantat cu dor în amintire de către Ardyelan Catalin.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-04-20 14:55:10

    Ne lipsește 😭🕯⚘⚘

  • Adaugat in data: 2023-04-21 16:23:18

    Dumnezeu mi te-a dăruit să îmi fii mătușă și la scurt timp ai devenit a doua mamă pentru mine. M-ai învățat și m-ai format, te-a interesat sufletul meu și m-ai tratat cu atâta seriozitate, copil fiind, că n-aș putea vreodată să înțeleg cum ai reușit să simți cu mine tot ceea ce trăiam. Mi-ai inspirat spiritul critic și înțelepciunea versetelor din Biblie, importanța cunoașteri lucrurilor care mă înconjoară. Te-ai descurcat de minune să ridici moralul tuturor, pentru că dumneata însăți ai învățat cum să treci peste dureri și încercări. Ai fost minunată, teribil de amuzantă, încât sfârșeam cu dureri de mușchi faciali și abdominali, înțeleaptă, plină de dorințe și visuri pentru cei dragi. Amintirea ta ramane cu mine pana la sfarsit. Să ne revedem în veșnicie! Cu dor, a ta Vuvuzica :)

  • Adaugat in data: 2023-05-13 07:16:00

    Încep prin a scrie că ne lipsiți enorm de mult, îmi lipsesc mesajele pozitive de dimineață, apelurile în care vorbeam toate subiectele posibile, râsul dvs. plin de bucurie când ne vedeam și stăteam la povești, nu știu cum dar ați reușit să ne faceți să nu vă simțim durerea și tristețea pe care ați avut-o și asta o poate face doar o persoană puternică, inteligentă și calculată, așa cum ați fost… sper și îmi doresc să ne revedem! Ați fost, sunteți și veți fi MINUNATĂ!!! Corina

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.