Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Alexe Constantin

1965 - 2021
Brașov
Alexe Constantin

Tatăl meu chiar a fost Supererou! Nu genul de supererou pe care îl vezi în filme, ci pe care îl vezi în viața de zi cu zi. Un supererou care s-a luptat ani de zile cu monștri, unii dintre cei mai urâți. Și pe deasupra, au mai și câștigat. Da, au câștigat, pentru că viața nu e un film și nici boala nu ai cum s-o învingi prea ușor. Dar pentru mine, tata va rămâne un ÎNVINGĂTOR!

Îți mulțumesc, tata, pentru tot ce m-ai învățat. Pentru curajul tău. Pentru bunătatea, încrederea și susținerea pe care le-am primit de la tine. Pentru că ai fost stâlpul familiei și mâna care ne-a ridicat de fiecare dată când am căzut.

Îți mulțumesc pentru că nu ai renunțat niciodată, oricât de greu a fost drumul! Pentru că ai fost un om cinstit și muncitor. Ești eroul nostru!

Te iubesc, tati! Mi-e dor de tine în fiecare zi!

Plantat cu dor în amintire de către Alexe Florentina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.