Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Grigoraș Mario Nicolas

2014 - 2022
Constanța
Grigoraș Mario Nicolas

De 6 luni sunt mămică de înger. Pe îngerul meu perfect îl cheamă Mario Nicolas… folosesc timpul prezent că va fi toată viața viu în inima și sufletul meu.

Fiul meu Mario Nicolas a fost un copil energic, plin de viață până în aprilie 2021, mai exact 23 aprilie, data în care a fost diagnosticat cu o formă foarte agresivă de tumoră cerebrală neoperabilă.

Din familia normală care eram într-o clipă ne-am transformat într-o familie disperată în a face orice să putem să ne salvăm puiul de om, pe care ni l-am dorit atât de mult. Am ales să ne tratăm îngerul în Italia, la spitalul Bambino Gesu. Lupta noastră contra cronometru a durat 1 an și 4 luni în care am făcut toate schemele de tratament care au existat pentru această formă de cancer,  însă din păcate această boală a fost nemiloasă cu îngerul nostru și cu destinele noastre. Aripile ne-au fost frânte mult prea devreme... 10 septembrie 2022.

Mario Nicolas! Copilul meu perfect! Ești îngerul meu printre îngeri, inima mea smulsă din piept fără ca eu să pot face ceva.... Absența ta ne doare groaznic de tare. Denisa ta, așa cum îți plăcea să-i spui, încă te așteaptă să vii să vă reluați jocurile preferate între verișori… Bunicii, unchii, mătușa, tati, mami… încă te așteptăm să vii… golul pe care l-ai lăsat va rămâne pe veci... Mi-aș fi dorit să pot oferi orice în schimbul de a te păstra....

Ai fost binecuvântarea vieții mele și ÎȚI MULȚUMESC CU RECUNOȘTINȚĂ PENTRU CĂ AI ACCEPTAT SĂ FII COPILUL MEU.

Să fii binecuvântat în Lumină și Iubire Divină, cu Bunul Dumnezeu și Mesagerii săi de Lumină mereu alături.

Tu ai fost și vei rămâne îngerul de pe pământ care avea mereu o vorbă bună pentru orice, cu respect înnăscut, sinceritate și bucurie în orice moment...

Îmi este atât, atât de dor de o atingere, respirație de a ta!

Te iubim la infinit Mario Nicolas!!!

Plantat cu dor în amintire de către Similache Gabriela.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.