Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

bebe Cornel

2020 - 2020
Parcul București
bebe Cornel

Bebe Cornel a crescut în burtică 8 luni și s-a născut fără suflare vineri 27.11.2020, la ora 1:01, cântărind 1850 g și 47 cm. În tot acest timp, am simțit în trei - am creat amintiri minunate și ne-am imaginat viitorul împreună. 

Plecarea lui dintre noi ne-a umplut sufletul de tristețe și dor infinit. În același timp, ne-a oferit lecții valoroase, precum faptul că dragostea adevărată transcende toate granițele imaginate de om! Nu avem nevoie de prezența lui fizică pentru a-l iubi clipă de clipă și pentru a avea locul lui în viața și inimile noastre pentru totdeauna.

În calitatea lui de fiu, nepot, verișor sau fiu al prietenilor, bebe Cornel lasă o urmă în sufletele noastre pentru totdeauna. Odată cu trecerea timpului, ne dorim ca această urmă să reprezinte o lecție de iubire, acceptare și prețuire a vietii!

„Fiecare viață este, de fapt, un cadou.

Oricât de scurtă, oricât de firavă.

Fiecare viață este un cadou,

care va dăinui în inimile noastre

pentru totdeauna."

Plantat cu dor în amintire de către Stefanescu Cristina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.