Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Savu Ioan

1950 - 2010
Oradea
Savu Ioan

Sunt multe lucruri de spus despre un om...atât în timpul vieții lui, cât și după vremelnica despărțire. Se spune că fiecare are o misiune pe Pământ,  o amprentă de lăsat...Unii o lasă mai vizibilă, alții mai puțin vizibilă.

   Tatăl meu, Ioan Savu a fost un om din prima categorie. A lăsat o amprentă vizibilă și pozitivă oriunde l-a purtat viața. A fost un om altruist și iubitor, dornic mereu să-i ajute pe alții și punându-și familia pe primul plan. A fost un om harnic și onest, considerând că numai prin munca cinstită poți reuși cu adevărat în viață. 

Și-a dus boala grea și celelalte încercări ale vieții (și n-au fost puține!) cu demnitate fiindcă nu-i plăcea să fie slab în fața problemelor...și asta m-a învățat și pe mine să fac. "O luptă-i viața, deci te luptă/Cu dragoste de ea, cu dor" cum spunea George Coșbuc, unul din poeții lui preferați.

A plecat dintre noi devreme, la doar 60 de ani, lăsând un mare gol în urma sa, dar și speranța revederii într-o viață viitoare. 

Plantat cu dor în amintire de către Savu Decebal.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-04-25 08:39:04

    Un om minunat care a plecat mult prea devreme . Amintirea lui rămâne veșnic în inimile și sufletul nostru. Odihna veșnică!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.