Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

AKTAA PATRICIA VANESA

2004 - 2010
Oradea
AKTAA PATRICIA VANESA

Patri s-a născut pe 12 octombrie 2004, în timpul în care artificiile care colorau cerul marcau Ziua Oradiei. Viața întreagă a fost o sărbătoare alături de ea. Timp de 5 ani și 7 luni am trăit alături de ea o poveste minunat. Ne-am bucurat sau ne-am întristat împreună, am râs sau am plâns împreună, am trăit clipa împreună, bucurându-ne mereu de surâsul ei, de inocența ei, de farmecul ei de copil perfect în ochii noștri. In 24 mai 2010, Patri a părăsit această lume și odată cu plecarea ei s-a sfârșit și visul frumos în care trăiam. O prăjitură infestată cu salmonela a declanșat o toxiinfecție alimentară și a ajuns în spital. S-a dovedit că modul în care a fost tratată a fost unul deficitar, fiind malpraxis medical. 

Patri trăiește mereu în amintirea noastră și e mereu lumina care ne călăuzește. Mesteacănul simbolizeaza lumina, puritatea, iar Patri e lumină și puritate, inocență și înger.

Plantat cu dor în amintire de către Scorte Delia.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.