Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Cristian Vlas

1964 - 2008
Constanța
Cristian Vlas

Cel drag a fost unul din cei mai buni prieteni, aproape ca un frate. 

Pe lângă faptul că m-a ajutat enorm într-o perioadă a vieții destul de tulbure doar prin felul lui de a fi - deschis, jovial, săritor etc., ne-a legat și faptul că sunt nașul de botez al băiatului lui. care anul trecut a devenit major.

Cristi a fost pentru mine un model de om care iubea viața, prietenii, familia și pe oricine intra în raza lui socială.

Gata oricând să ajute benevol și cu o dezinvoltură umilă, a fost stâlpul real al grupului nostru de prieteni, sufletul chefurilor, gata oricând pentru o glumă bună.

Plantat cu dor în amintire de către Musetescu Deniss.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-05-03 06:19:53

    Este tatăl copilului meu... Chiar dacă a plecat să construiască pentru îngerași căsuțe primitoare, iar chipul i-l zărim doar în fotografii, îl simt zi de zi atunci când îmi îmbrățișez copilul și zâmbesc atunci cand Luca-Denis mi se adresează uneori așa cum o făcea și tatăl lui: "Măi, femeie!" Cristi (Vlasu') știe că îl vom iubi mereu!

  • Adaugat in data: 2024-03-06 19:49:00

    Fiecare dintre noi are un înger păzitor. El a fost întotdeauna îngerul meu păzitor în viață și dincolo de ea. Nu am cum să nu-l simt lângă mine în fiecare zi.💞🧚‍♂️🧚‍♂️💞

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.