Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ioan Liviu Bodrenciu

1964 - 2007
Oradea
Ioan Liviu Bodrenciu

Ioan Liviu Bodrenciu sau Nelu Bodrenciu, cum îl cunoștea toată lumea, a plecat dintre noi, cei care l-am iubit, mult prea curând. Pentru noi era “tati” și omul care ar fi mers până la capătul lumii, dacă fetele lui i-ar fi cerut. Un munte de om care a trăit în 43 de ani o viață întreagă, care a dăruit iubire tuturor, care umplea casa când intra și care mereu sărea în ajutorul tuturor. 

Tati, să știi că azi ai fi fost un bunic tare mândru, să știi că și ei te cunosc și te iubesc chiar dacă doar din poveștile noastre și din fotografii. Dominic are constituția ta atletică și iubirea ta pentru fotbal. Să știi că e un fotbalist tare talentat dar și un mic geniu în matematică. Miriam e o Anca în miniatură și mă opresc aici, pentru că știu că ai înțeles tot – e o minunată. 

Noi, fetele tale, știm că nu ne-ai fi lăsat, dacă ai fi putut alege, dar mai știm și că, dacă ai fi putut alege, ai fi schimbat locul cu mama doar ca să rămână ea lângă noi, da, atât de mult ne-ai iubit. 

Tati, să mai știi și că poți să fii mândru și de noi, avem grijă de mama, deși tot mai mult ea de noi ! 

Te iubim mult și ne este tare dor de tine, dar știm că o să ne vedem din nou! 

 

Plantat cu dor în amintire de către Fetele tale, Dana, Anca și Lidia.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.