Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Chivari Marina (buna Coco)

1934 - 2009
Oradea
Chivari Marina (buna Coco)

Marina Chivari (buna Coco) s-a născut în satul Lazuri din județul Arad, în 9 februarie 1934.

A avut o viață grea, pierzându-și mama la o vârstă fragedă.

S-a căsătorit cu Ioan Chivari și au aflat că nu pot avea copii.

În timpul serviciului ca asistentă la spitalul din Nucet, județul Bihor, a găsit o fetiță frumoasă, abandonată în spital. Împreună cu soțul ei, au decis să o adopte. Acea fetiță a crescut fericită și sănătoasă lângă noua ei familie. Această fetiță este mama mea! 

Datorită gestului făcut de buna Coco, în urmă cu 61 de ani, eu exist astăzi pe lume! Datorită gestului făcut de buna Coco, și copilul meu, Andrei, există astăzi pe lume! Mulțumesc, buna Coco, pentru că mi-ai dat șansa la viață și mi-ai oferit cea mai puternică lecție de iubire! Ai fost bunica mea dragă, care m-a crescut și ai rămas modelul meu în viață! Te iubesc! 

Plantat cu dor în amintire de către Tofan Ioana.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.