Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Vataman George

1979 - 2023
Oradea
Vataman George

"George s-a născut la Oradea, pe 14 iunie 1979. A crescut într-o familie fericită, alături de sora lui, Anca și fratele lui, Pepi. 

    Copilăria i-a fost presărată cu infinite peripeții și aventuri alături de prietenii lui de la bloc. Verile le petrecea împreuna cu verișorii, bucurându-se de copilărie, familie și descoperind frumusețea naturii. 

    A urmat Școala Generală nr.17 de pe strada Sovata unde a legat multe prietenii. Pasiunea pentru proiecte electronice l-a îndemnat spre Colegiul Tehnic Traian Vuia, după care a urmat cursurile Universității de Protecția Mediului. Aceste studii, în timp, l-au îndemnat să înființeze propria lui firmă. Nasul lui fin și gustul rafinat i-au format drumul profesional și pasiunea pentru a face bere artizanală. 

     În acest parcurs frumos a cunoscut oameni de valoare, a legat și păstrat prietenii pentru o viață, iar sufletul frumos și-a găsit perechea în Ana, care i-a fost soție, prietenă, parteneră și mama copiilor, Emilia și Erik. A fost un tată dedicat și implicat, a fost mândru si recunoscător pentru că a primit binecuvântarea de a fi tatăl acestor copii minunați.

    "Atât a putut el să trăiască" "ne bucurăm și suntem recunoscători că l-am avut și dacă pentru puțin timp, in viața noastră" sunt cuvintele copiilor lui.

     Înainte de toate a fost OM, un om integru, corect, inteligent și înțelept, simplu și devotat. Sunt prea puține cuvinte pentru a-l descrie. A lăsat respect și apreciere în inimile tuturor și a plecat, așa cum cred că și-a dorit dintotdeauna, în siguranța de acasă, singur cu el, odihnindu-se într-o zi ploioasa. Moștenirea lăsată sunt valori și principii, fundația pe care ne clădim viața."

Plantat cu dor în amintire de către Vataman Annamaria.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.