Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

NEGRU OVIDIU ALIN

1984 - 2016
Oradea
NEGRU OVIDIU ALIN

,,Drumuri bune, Bulănel"-  acestea au fost ultimele cuvinte pe care ți le-am spus ultima dată când am vorbit la telefon....erai plecat și atunci în cursă, am vorbit mult atunci, despre...nimicurile vieții, rețin doar că a fost multă pace în acea discuție...

...dar drumurile nu au fost bune, drumurile și șoferia care de mic îți era atât de dragă...îmi amintesc cum stăteai la masa din cameră și învârteai de volan (o farfurie de tablă), conducând în mintea ta mult visatul camion...

...drumurile nu au fost bune: în acea zi de 1 Aprilie 2016 drumurile tale s-au sfârșit într-un mod groaznic, departe de casă, departe de copilul tău drag pe care l-ai iubit atât de mult, departe de noi toți. Ai plecat într-o zi în care oameni râd și își fac farse unii altora, sunt veseli așa cum ai fost și tu toată viața, mereu pus pe glume și pe distracție, ți-a fost tare dragă viața înconjurat de familie și prieteni, dar cel mai important: AI FOST UN OM BUN!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, suflet drag!

Plantat cu dor în amintire de către NEGRU CRISTIAN.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.