Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Andor Marioara

1925 - 2019
Oradea
Andor Marioara

Dragă Buni,

 

A trecut mult prea mult de când nu te mai putem îmbrățișa, nu ne mai putem destăinui bucuriile și păsul și nu ne mai sfătuiești cu voce blajină cum să facem să ne fie bine...

... și în ciuda timpului care trece, te simțim tot lângă noi...au rămas imprimate în memoria noastră zâmbetul tău frumos, deseori ghiduș cu nepoții și strănepoții, ochii tăi albaștri de nu-mă-uita, privirea senină cu care ne însoțeai grijulie când ne îndepărtam de casă, vocea liniștită cu care ne asigurai întotdeauna că va fi bine, mâinile pricepute la orice și la toate, brațele niciodată prea obosite pentru a ne strânge la pieptul tău!

Noi am crescut lângă tine, am învățat să fim oameni, să pierdem și să câștigăm în viață, și îți suntem recunoscători pentru tot ce suntem!

Ești și rămâi în sufletul nostru și în amintire, prin tot ce ne-ai transmis și ne-ai învățat. Te iubim și te păstrăm în suflet.

Plantat cu dor în amintire de către Vlad Tămășan Vlad.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.