Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Teodora Sandu

1943 - 2017
Parcul București
Teodora Sandu

Era vară, eram la 2 mai, într-o minivacanță. Ne întorceam de la plajă, eram cu toții bronzați și ne ardea pielea de la soare și de la sare. Ne urcam în mașină, iar tu stăteai în spate cu Mara, în timp ce eu conduceam și trăgeam cu ochiul în oglinda retrovizoare. V-ați așezat amândouă în spate vesele, în timp ce vă tachinați una pe alta ca două prietene vechi, care se joacă una cu alta în drumul spre casă, pe bancheta din spate a mașinii. Dau drumul la muzică și începe fix melodia voastră preferată și începeți să cântați împreună din toată inima  " Siamooooo la coppia più bella del mondooooo"

 

Mulțumesc, mamă.

Plantat cu dor în amintire de către Andreea Sandu.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.