Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Barth Toni

1960 - 2022
Oradea
Barth Toni

Un om vioi, cu zâmbetul mereu pe buze care, la rândul lui, făcea pe toată lumea să zâmbească. Un om curajos, care a crezut că prin putere și credință poate să învingă o luptă grea pe care a dus-o cu leucemia. Un om ale cărui povestiri și glume nu o să le uităm și a cărui amintire trăiește în inima multor oameni. Un tată grijuliu, un soț iubitor și un bunic jucăuș, ale cărui căldură și tandrețe făceau lumea un loc mai bun. 

Prietenii îl numeau Toni, dar noi îi spuneam doar "tata". 

Acum, cu glumele și poznele lui, îi face pe cei din rai să zâmbească și printre voia bună pe care o creează sus în cer, suntem convinși că ne privește și încearcă să aibă grijă de noi, zi de zi. 

Nu ai reușit să te întorci acasă la noi, tată. Iar noi nu am reușit să îți spunem cât de mândri suntem de tine că ai încercat să faci totul, ca să trăiești. Acum, am învățat și noi faptul că uneori totul nu este îndeajuns. 

Tu ai plecat prea repede de pe acest pământ, dar amintirea ta va rămâne pentru o veșnicie, prin acest pom. Va crește, va înflori, și va fi la fel de frumos precum ai fost tu. 

Iar noi îl vom iubi, așa cum te-am iubit pe tine. Puternic și necondiționat.

Plantat cu dor în amintire de către Barth Jazmin.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.