Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

CORMOS GHEORGHE

1954 - 2020
Oradea
CORMOS GHEORGHE

  Tata este de ceva timp Îngerul nostru păzitor.

       El a fost un Soț, Tată, Bunic și în primul rând OM. Tata a crescut 3 băieți, cât se bucura de noi, dar parcă și mai mare i-a fost bucuria când pe lume au apărut nepoții. Mult i-a mai iubit!

Amintirile nu au nici început și nici sfârșit, ele pur și simplu există în memoria noastră cât timp vom trăi pe acest pământ, așa că Tată,tu ești încă viu și prezent printre noi toți cei care te purtăm în gândurile, sufletele și amintirile noastre, în fiecare secundă.

Cândva, ne vom reîntâlni și atunci sper să te pot strânge în brațe mai mult decât am făcut-o în această lume.

Copacul acesta, plantat atât de aproape de locul în care am copilărit, să creasca pe măsura iubirii și grijii pe care ne-ai purtat-o.

Te iubim, ne lipsești atât de mult!

Plantat cu dor în amintire de către COSMIN.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.