Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Paula Andrada

01-07-1994 - 20-09-2020
Oradea
Paula Andrada

Numele meu este Paula Andrada. Am copilărit în satul Topa de Sus până la vârsta de 13 ani, crescută fiind de bunicii mei materni, până când părinții mei au decis că este timpul să merg împreună cu cei doi frați ai mei, Cătălin și Georgiana în Spania, să le fim alături. Școala gimnazială și liceul le-am absolvit acolo, dar știți cum este cu dorul de casă, de familie, așa că am decis să ne reîntoarcem în România. Pe parcursul celor 5 ani petrecuți departe de casă, de cei dragi, am cunoscut pe cineva, un băiat pe atunci cu care am înțeles ce e iubirea, iar în 2015, la vârsta de 21 ani, am zis că trebuie să ne spunem “Da” în fața Lui Dumnezeu.. Și așa a fost! Voiam tare mult să ne întemeiem o familie, să avem copii, să ne bucurăm până la bătrânețe de ei, dar lucrurile au luat o întorsătură imprevizibilă.. Am încercat din toate puterile mele să rămân însărcinată și așa a fost.. În martie 2020, am aflat cu cea mai mare bucurie pe care o femeie o poate avea, că voi avea un copil! A fost momentul la care am visat de ani de zile, vis care s-a îndeplinit.. Din păcate, destinul, poate, nu a vrut sa țină cu mine, iar lucrurile s-au agravat pe parcursul sarcinii. Mi s-a spus că viața mea e în pericol dacă continui să păstrez sarcina. Nu mi-a păsat, din clipa în care l-am simțit în burtică, din clipa în care știam că dau viață unei alte vieți, nu am acceptat ideea de a-mi distruge cea mai mare bucurie, aceea de a avea un copil. Lucrurile însă s-au agravat pe zi ce trece, durerile erau mari, insuportabile, dar iubirea pentru copilul meu îmi dădea putere să trec peste.. Cu toate acestea, internată fiind la spital, din cauza durerilor, în dimineața zilei de 4 septembrie am dat naștere unei minuni, Matias Victor, pe care cu cea mai mare durere în inima și suflet nu l-am ținut o secundă în brațe.. Următoarea zi părea că sunt mai bine, cu ultimele puteri am reușit să las câte un gând familiei, un gând care, din păcate, a fost ultimul.. Pe 20 septembrie, după zile în șir de durere, zile în care am fost ținută în comă, Dumnezeu a decis să mă ia lângă El, să devin un înger printre îngeri și de Sus din Rai să am grijă de copilul meu, să-i port mereu de veghe și să știe mereu că l-am iubit, îl voi iubi și că mami va fi mereu lângă el.

Paula Andrada - Mamă eroină

Plantat cu dor în amintire de către Catalin Marcut.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-04-20 14:50:28

    Vei rămâne mereu în inimile noastre, draga mea dragă!🤍

  • Adaugat in data: 2023-04-20 18:46:05

    Ne este dor de tine!🥺

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.