Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Emil Capilna

1939 - 2000
Brașov
Emil Capilna

Ești în noi și în copiii noștri, mereu în suflet cu drag, amintindu-ne de tine calm, liniștit, citind mereu sau scriind la masa din sufragerie cărți de medicină cum încă nu apăruseră pe la noi. Dansând, spunând bancuri, citind, învățând singur să îți placă muzica simfonică sau limba engleză, pentru a putea vorbi cu colegii tăi din Manchester. Cumpărându-ți din primul tău salariu de intern un kilogram de portocale pe care l-ai mâncat singur ascuns în podul Clinicii de Chirurgie din Cluj, dorindu-ți atât de mult și atât de tare acele portocale. Fumând, of, fumând prea mult.... Educând câinele familiei, pe care de fapt îl iubeai mult. Ghidându-ne în viață, în profesie, în suflet, în tot ceea ce ne-a ajutat să fim oameni. Noi așa te ținem minte. Calm și cu zâmbetul discret și bun în colțul gurii. Îți mulțumim pentru tot ceea ce suntem și ne-ai învățat să fim. Noi, toți cei 11 din urma ta.

Plantat cu dor în amintire de către Andreea Capilna.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.