Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Stănică Adrian

2002 - 2011
Brașov
Stănică Adrian

04.11.2002 - 22.07.2011

Adrian Stănică. 

Așa obișnuia să se prezinte, cu numele complet. A fost alături de mine, aici, pe Pământ, 8 ani, 8 luni și 18 zile. Va fi în sufletul meu până îmi voi încheia și eu existența aici și apoi mă voi alătura lui...

Bunul Dumnezeu m-a binecuvântat cu un copil minunat!!!

El este Lumina, Iubirea, Înțelegerea și Bunătatea, toate adunate într-un trup firav, dar vânjos, într-un suflet incredibil de mare și cu o spiritualitate înnăscută, nu dobândită. 

El este cel care știa să transmită atâta iubire printr-o simplă îmbrățișare, la care atașa două cuvinte: „mama mea". Atunci am primit iubirea pură, necondiționată!!!

Copilul meu de Lumină, cu o vorbă bună pentru oricine, cu respect înnăscut, sinceritate și bucurie în orice moment... mi-e atât de dor de o atingere a ta…

Copilul meu Curcubeu, mereu ai adus pacea în sufletul meu și după ce ai plecat...

Ai fost binecuvântarea vieții mele și ÎȚI MULȚUMESC CU RECUNOȘTINȚĂ pentru că ai acceptat să fii copilul meu.

TE IUBEȘTE MAMA TA!!!♥️

Să fi binecuvântat în Lumină și Iubire Divină, cu Bunul Dumnezeu și Mesagerii Săi de Lumină mereu alături.

Plantat cu dor în amintire de către Cristina Stănică, Mamă de Înger .

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-03-03 07:34:02

    Esti minunata si de aceea te-a ales ca mama pentru ca esti deosebita si plina de iubire! Sunt sigura ca a fost o iubire neconditionata, pura si intensa, chiar daca a fost scurta, ceva ce ramane intens pe viata si dincolo de ea. Va iubesc asa cum sunteti voi ca energie,ca oameni, ca iubire! Dumnezeu este iubire, voi sunteti iubire!

  • Adaugat in data: 2023-03-03 08:05:14

    Imi amintesc atat de bine de parca ar fi fost ieri : eu ii șpuneam ( in gluma, bineinteles) Domnul Frushtuck ( de la numele unei cutii de margarina in care imi tineam bomboanele cu care il recompensam pentru o treaba bine facuta ) iar el imi spunea ( tot in gluma, desigur) Doamna Frushtuck ( aceeasi cutie era de vină pentru ca in ea locuiau si sufletele noastre) Fire foarte vesela si suflet foarte cald, Adrian ( cat era el de mic) avea si simtul umorului și stapanea foarte bine si simtul limbilor straine ( reproducea perfect cuvinte straine limbii noastre ). A fost un MARE SCUMP si sper sa fie de folos ingerilor cu calitatile sale. Sigur il voi revedea Acolo !

  • Adaugat in data: 2024-04-03 06:41:53

    Ești un om minunat! Ești toată un suflet și de aceea Minunea ta, Adrian, te-a ales. Nu am avut bucuria să-l cunosc și mi-aș fi dorit să am un alt suflet Binecuvântat în preajma mea. Dumnezeu și Îngerii sunt acum Cei care îi sunt alaturi în Lumină și în sufletele și rugăciunile noastre aici pe Pământ. Va iubesc din tot sufletul!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.