Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Cicortaș Anuța

1954 - 1997
Oradea
Cicortaș Anuța

Deja au trecut atât de mulți ani….

Parcă amintirile cu tine se estompează odată cu trecerea timpului, devin tot mai vagi și mă chinui să îmi aduc aminte. 

Eram doar un copil când ai plecat dintre noi.

Acum, la rândul meu, am și eu un copil pe care sunt convins că l-ai fi adorat și care te-ar fi iubit nespus…dar viața este imprevizibilă, visurile se pierd în neant, planurile se năruie și din păcate nu o să îl cunoști, dar știu că o să îl veghezi, iar de la noi o să afle cine a fost bunica lui! ❤️

O să afle că ai fost o persoană bună, iubitoare, inteligentă, atentă cu cei din jur, o MAMĂ  extraordinară și o sa te iubească pentru ceea ce ai fost.

Scriind aceste rânduri îmi controlez cu greu emoțiile, emoții de tristețe și regret pentru puținul timp pe care l-am avut împreună. Dar, totodată, amintiri demult apuse devin de actualitate și par mai vii ca oricând.Tristețea și regretul se transformă în fericire și bucurie, bucurie pentru omul care ai fost!

TE IUBIM!!!

Plantat cu dor în amintire de către Cicortaș Marcel.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.