Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ștef Radulian

2002 - 2022
Oradea
Ștef Radulian

Dragul meu FIU, Radulian!

 

Mi-ai lipsit ieri,

Îmi lipsești azi,

Îmi vei lipsi și mâine!

Îmi va fi dor de tine tot restul vieții mele!

Nu te mai pot purta acum în brațe, dar te voi purta mereu în inima mea! Mi-ai dat atâtea motive să fiu mândră de tine și de ceea ce ai realizat și ai devenit! Dar cea mai mare mândrie pentru mine e când spun lumii că ești fiul meu! Chipul tău blând a rămas în sufletele noastre!

 

Responsabil

Ambiție

Determinare

Unicat

Liber

Iubire

Afecțiune

Noblețe

 

Te voi iubi până la ultima suflare!

Cu DRAGOSTE, MAMA!🖤

Plantat cu dor în amintire de către Ștef Ecaterina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-04-20 17:19:01

    Ți-aș scrie oriunde, aș face mii de scrisori și de rugăciuni numai să mai pot sta la o poveste cu tine, poveste care să nu se sfârșeasca niciodată. Îmi lipsești și cred că îmi vei lipsi pe vecie. Ai fost și vei rămâne omul meu de bază, chiar dacă nu vei mai fi lângă mine să îmi spui "Lasă, totul o să fie bine, o să vezi" și să mă mângâi pe cap cu blândețe. Îmi lipsești, dar vreau să cred că ești într-un loc mai bun și că îți este bine.

  • Adaugat in data: 2023-04-20 19:06:05

    Nu te-am cunoscut dar sunt sigură că ai fost un băiat minunat iar Cătă cea mai mândra de tine! De acolo, de sus, să ai grijă de ea!🖤

  • Adaugat in data: 2023-04-20 19:23:02

    Copile, n-ai plecat și nici că pleci undeva. Esti bine înfipt în inima și gândurile celor pentru care ai inseamnat ceva!

  • Adaugat in data: 2023-04-20 20:30:15

    Bă, sincer, încă totul mi se pare un adevărat coșmar, nu-mi vine să cred, mi se pare ireal, nu cred că mă voi împăca vreodată cu ideea ca tu te-ai dus dintre noi într-un loc mai bun, păcat că Dumnezeu îi ia pe cei buni de lângă noi. Ce să faci, așa e viața, nedreaptă, nu cred că e o zi în care să ies sau să fac orice, în fiecare lucru mărunt te regăsesc bro, anul ăsta trebuia să fie anul nostru, dar Dumnezeu a ales să te ia într-un loc mai bun, ne lipsești în fiecare moment Bruh… n ai idee cât de mult ne lipsești și ce goluri ai lăsat în inimile noastre! Cu drag, prietenul tău, Czine Marius. Te iubesc, and i miss u, bro!

  • Adaugat in data: 2023-04-20 20:37:57

    Am fost lovită de realitate foarte dur în urmă cu 2 zile, am ieșit la o plimbare cu mașina și nu știam de ce eram tristă, am realizat că asta făceam noi împreună și mi-am dorit în acel moment să-ți scriu să o facem din nou. Dar atunci a lovit realitatea,  tu nu mai ești și eu am rămas aici singură. După 9 luni încă nu pot să accept acest gând, că tu nu mai ești iar eu am rămas singură, chinuindu-mă cu un dor enorm care îmi blochează mintea. Nu o să-ți mai aud vocea, nu-ți voi mai simți parfumul și nici condusul tău nebunatic care îmi provoca greață. Îmi lipsești în întregime și aș da orice să te mai strâng odată în brațe, să-ți aud râsul și glumele pe seama relațiilor mele proaste. A ta Bulangioaică!

  • Adaugat in data: 2023-04-20 21:06:52

    Cătă , fii tare! Sa știi ca noi toți îți suntem aproape și te iubim 😭❤️

  • Adaugat in data: 2023-04-20 21:18:48

    Radu, îmi amintesc cu drag de tine, de noi…mereu ai fost o persoana așa veselă și cu zâmbetul pe buze. Îți ducem lipsa in fiecare zi. Imi este dor de tine🤍

  • Adaugat in data: 2023-04-21 09:56:32

    Zi de zi, gând de gând, durerea se transformă ba în furtună și mare învolburată, ba în speranță, speranța că te vom revedea. Durerea de a te fi pierdut se amesteca cu bucuria de a te fi cunoscut. Este o bucurie nemăsurabilă, pentru că ce am învățat de la tine este nemăsurabil. Ești un suflet pur care a reușit să își asume un mod de viață foarte greu de asumat: vorba ta “it is what it is”, adica este ceea ce este, nici mai mult nici mai puțin. Acesta este un lucru care mi-a rămas de la tine si care mi-a influențat modul de gandire, deci viața mea, de aceea simt bucuria imensă de a te fi cunoscut. Cuvintele câteodată sunt de prisos, tot ce spunem nu va cuprinde niciodata ceea ce ai fost sau încă ești în alt loc, dar voi încerca o descriere timidă: ai trăit pentru ceilalți: protector al celor din jur, îngrijitor al celor mai slabi, nu ți-a fost frică să îți aperi principiile, ai știut bine diferența între rău si bine, niciodată nu ai bârfit pe nimeni, niciodată nu ai reproșat ajutorul pe care l-ai dat celor din jur: ai fost alături de mine într-o perioada grea, când nu am avut pe nimeni, am putut sa mă bazez pe tine cu toată încrederea, simțul umorului tău a fost unic, iar râsul tau umplea toată încaperea. Mintea ta și sufletul tău: aici ma opresc puțin pentru că au fost așa de speciale… minte genială, suflet curat. Aveai soluție la orice problemă, iar viteza gândirii tale m-a uimit dintotdeauna, era clar ca ești cu mult deasupra noastră. De când erai printre noi ziceam la toată lumea ca ești cel mai deștept om pe care îl cunosc. Îmi amintesc cu drag viteza cu care scriai la laptop fără să te uiți:), îmi amintesc cu drag cum te suna bunica ta și vorbeai ca orice alt nepot cu bunica lui, dar în altă limbă, nu te înțelegeam. Îmi amintesc cu drag felul în care mă simțeam când conduceai: nu aveam mai multă încredere în nimeni sau siguranță. Am suferit mult pierderea ta si nu am înțeles, dar acuma înțeleg ca tu ai învățat tot ce aveai de învățat de la viață și te-ai dus mai departe. Rămân în urmă bucuria de a te fi cunoscut și speranța ca ne vom revedea.

  • Adaugat in data: 2023-04-21 12:45:55

    Dumnezeu să îl odihnească în pace! Radulian cu zâmbet și suflet frumos😥

  • Adaugat in data: 2023-04-22 10:42:06

    Neștearsă fie-ți amintirea Prin anotimpuri care vin, Frunzișul tânăr ca și tine Deplângă-n veci al tău destin!

  • Adaugat in data: 2023-06-07 23:13:17

    Drag prieten, au trecut 11 luni de când ne-ai părăsit, de când ai plecat într-o lume mai bună, de când ai plecat cu motorul într-o călătorie fără sfârșit și întoarcere. Pe timp ce trece, pe zi ce trece, absența ta ne doare din ce în ce mai mult, nu voi putea niciodată să fiu de acord cu ideea că nu mai ești printre noi. Mi-ai lăsat multe goluri în suflet. În momentul în care ai murit a murit și o parte din mine, nu te voi uita niciodată. Fiecare realizare pe care o voi face voi veni la tine și ți-o voi spune cu zâmbetul pe buze. Și tot respectul mamei tale, Cătă, pentru că a făcut așa un băiat minunat, special, frumos, unic și bun ca tine, cu un respect deosebit și cu o educație foarte bună. Să știi Răducu că noi toți suntem alături de Cătă și o iubim si o vom iubi mereu la fel de mult precum te-am iubit, te iubim și te vom iubi mereu de acolo de unde ești tu. Ai fost, ești și vei rămâne cel mai bun prieten al meu chit că nu mai ești alături de mine fizic, te simt psihic lângă mine, love you bro❤️.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.