Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Raul Coste

1987 - 2016
Oradea
Raul Coste

“Băi, copacel” sau “copil copac” două din multele noastre modalități de alint…acum…un copac va fi plantat în amintirea ta.

Ești și vei rămâne mereu fratele mai mare, cel mai bun prieten al meu, persoana care mi-a fost alături din primele momente ale vieții și fără de care nu mi-aș fi putut imagina ca voi fi nevoită să trăiesc. Însă sub nicio formă aceasta poveste nu vreau să fie una tristă, pentru că tu ai fost cel mai vesel om, cel care mereu îi făcea pe cei din jur să râdă. Glumele tale și râsul molipsitor ni le vom aminti mereu, fiind recunoscători pentru clipele petrecute împreună, chiar dacă nu înțelegem de ce a fost un timp atât de scurt. 

 

Te iubim! 

 

“Some people don’t believe in heroes, but they haven’t met my brother”

Plantat cu dor în amintire de către Lari, mami si tati.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-11-20 08:47:36

    Foarte frumos gest, Dumnezeu să îl odihnească în pace și să țină copacul sănătos. Acest proiect ar trebui multiplicat în toate parcurile orașului.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.